Bygga uterum & inglasad veranda i Helsingborg & Skåne

Ett uterum eller inglasad altan är något som du får stor nytta av under årets alla dagar. Genom att glasa in din altan eller ditt uterum behöver du inte oroa dig för att väder och vind ska komma och förstöra den trevliga stunden. Våra duktiga hantverkare i Helsingborg hjälper dig med altaninglasning och ser till att du får en altan som blir snyggare och mer praktisk.

Höj livskvaliteten med en inglasad altan

Visste du att något så enkelt som en inglasning faktiskt kan höja din livskvalitet? Inglasningen skyddar smuts och löv från att leta sig in på altanen och skyddar även bra mot vind. Om så önskas kan vi även hjälpa dig med tilläggsisolering såväl som installation av vattenburen golvvärme. Det gör att din altan blir ett perfekt uterum för middagar, hobbys eller annat.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din altan eller vill du ha ett kostnadsförslag? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Det räcker med ett samtal för att vi ska kunna sätta ihop en personlig offert utifrån dina önskemål och behov. Vid större arbeten kommer vi gärna ut på ett personligt besök för att titta närmare på förutsättningarna.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *