Bekymmersfri köksmontering i Helsingborg & Skåne

Det finns få saker som kan kännas lika roliga och jobbiga på en och samma gång som en köksrenovering. Att renovera i köket behöver naturligtvis inte innebära att du byter ut allt från stommar till golv, men i många fall är det åtminstone köksluckor och kökssnickerier som får sig en översyn. Bor du i Helsingborg och är i behov av experter? Kontakta vår byggfirma redan idag!

Vi bygger dina drömmars kök

En köksrenovering kommer inte bara få ditt kök att kännas fräschare och bli mer modernt, utan det kan även hjälpa dig att höja värdet på bostaden inför en eventuell försäljning. När det gäller köksrenovering och köksmontering finns det mycket som vi kan hjälpa dig med.

 • Renovering av stommar
 • Byte eller renovering av golv
 • Vitvaror, blandare
 • Köksmontering, köksluckor och kökssnickeri
 • Blandare

Köksmontering för fastighetsägare och företag

Det är inte bara privatpersoner som kan vara i behov av professionell köksmontering, utan även företag och fastighetsägare. Vill du fräscha upp köket i lunchrummet eller vill du kanske förnya i dina hyresrätter? Vid större arbeten träffar vi dig gärna personligen för att gå igenom dina önskemål och behov. Vi sätter därefter ihop en offert som du kan titta igenom i lugn och ro.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *