Takläggning, takrenovering & takbyte i Helsingborg & Skåne

Om ditt tak inte är helt och välfungerande kan det innebära stora problem för din fastighet. Ett tak som läcker, har sprickor eller saknar takpannor kommer inte att klara av att hålla väder och vind ute. Om väta tar sig in finns det stor risk för att du får problem med vattenskador och mögel, något som kan bli ett mycket kostsamt problem att åtgärda.

Professionella takläggare i Helsingborg

Att lägga tak är något som vi är experter på och vi hjälper dig i hela Skåneområdet. Våra duktiga och kompetenta takläggare kan bland annat hjälpa till att lägga tak från grunden, men kan även utföra takrenovering, laga läckande tak, lägga tegeltak och betongpannor eller bygga skorsten och takkupor. Vill du ha hjälp med säkerheten erbjuder vi även ett stort utbud av taksäkerhetstillbehör.

Billigare takläggning med hjälp av ROT-avdraget

Med hjälp av ROT-avdraget kan du som privatperson sänka dina kostnader när du anlitar oss för takrenovering eller takläggning av din privata bostad. ROT-avdraget ger dig en sammanlagd reducering på 50 % till ett maxbelopp på 50 000 kronor om året och per person. Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur ROT-avdraget fungerar eller besök Skatteverkets hemsida för information.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *