Renovera badrum & tvättstuga i Helsingborg & Skåne

För att du ska trivas i ditt hem är det viktigt att badrummet och tvättstugan är fina och välfungerande. Att renovera bad- och tvättrum har idag blivit väldigt vanligt och är ett enkelt sätt att förnya i bostaden. Även fastighetsägare såväl som företagare kan vara i behov av att fräscha upp sanitära utrymmen. Vår byggfirma erbjuder helhetslösningar som passar de allra flesta behov och önskemål!

Bekymmersfri badrumsrenovering i Helsingborg

Oavsett om du vill renovera fastigheternas badrum eller om du vill fräscha upp gästtoaletten i sommarstugan står vi redo att hjälpa dig. Det kan t.ex. vara så att du vill sätta in nytt kakel och klinker eller att du vill använda dig av natursten som marmor. Vår totalentreprenad gör det möjligt för oss att finnas med dig hela vägen – från rivning av dusch till installation av golvvärme och bastu.

Gratis offert när du kontaktar oss

Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna räkna ut hur mycket renoveringen kommer att kosta och därför erbjuder vi alltid gratis offerter och fasta kostnadsförslag. Det sistnämnda innebär att du inte behöver oroa dig för att det ska tillkomma extrakostnader under tiden vi arbetar. Det pris som du får på offerten är det pris som gäller för det arbete som vi har kommit överens om!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *