Stensättning & bygga stödmur i Helsingborg & Skåne

Att lägga sten kan låta som en ganska enkel uppgift som inte kräver speciellt mycket kunskap och erfarenhet, men sanningen är att stensättning och stenläggning faktiskt är en riktig konst som kräver sin man. Vår byggfirma erbjuder professionella och pålitliga stensättare som hjälper dig att lägga marksten, bygga garageuppfart, anlägga trädgård, bygga stentrappa eller hjälpa till med asfaltering.

Bygga stenmur och stödmur i trädgården

Med hjälp av en fin stöd- eller stenmur kan du nyttja din trädgård på ett mycket bättre sätt. Stödmurar är till exempel ett bra val för dig som har en trädgård som går i olika nivåer eller som vill bygga fina rabatter. Med hjälp av sten kan vi även bygga trappor så att det blir lättare för dig att ta dig runt. Naturligtvis hjälper vi till med markutjämning och bortforsling av material när vi är klara.

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Det är inte alltid våra helhetslösningar passar för alla, men oroa dig inte, vi är minst lika duktiga på att ta fram skräddarsydda lösningar. Våra markentreprenörer är experter på grävarbete och hjälper till med allt från anläggning av vatten & avlopp, anlägga damm, gräsmatta, gjuta platta och husgrund och mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *